Energiebalans


Heb je vragen over je Persoonlijke Ontwikkeling, of je natuurlijke welzijn? Dan kun je bij mij terecht.

Tijdens  behandeling maak ik gebruik van natuurgenezing, ademhalingsoefeningen, integratieve psychotherapie, regressie- en hypnotherapie. Daarnaast stimuleer ik graag de creatieve kracht die in elk mens aanwezig is. Door intuïtief tekenen worden onderliggende processen vaak helder, inzichtelijk en herkenbaar.


Veel mensen, die te maken hebben met stress ervaren een overprikkeling van hun zenuwstelsel en een overbelasting bij alles wat ze doen. Heb jij dergelijke klachten? Voel je je regelmatig depressief of heb je burn-out gerelateerde klachten? 

Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden voor een behandeling. Via de weg van hypnotherapie, regressie en liefdevolle kwalitatief hoogwaardige psychosociale zorg, affirmaties en meditatie beuren mensen vaak al snel weer op.  Een focus van de geest helpt het oplossen van onderliggende traumatische en, of emotionele gebeurtenissen. welke ik tijdens sessies begeleidt. Je bent van harte welkom voor een intake gesprek waarbij we de mogelijkheden kunnen bespreken en ik een behandelplan voor je opstel.


Wanneer je te maken hebt met chronische ziekte verandert je leven. Het is belangrijk om te onderzoeken hoe je zelf het niveau van je natuurlijke gezondheid zo hoog mogelijk kunt houden en kunt stabiliseren. Vaak is het op korte termijn al mogelijk om verbetering te ervaren, maar het vraagt ook een commitment van jezelf om bijvoorbeeld een dieet te volgen om te ontgiftigen en de afvalstoffen van je lichaam los te laten en de verzuring van je bloed weer te harmoniseren.

Een behandelplan bij chronische ziekte bestrijkt vaak een lange termijn. Mijn doel is je gedurende deze termijn stap voor stap inzicht te geven in voeding, natuurlijke medicatie, zelfzorg en bewegingsadvies. Ik maak hierbij vaak gebruik van de Levend Bloedanalyse, waardoor je zelf ook meer inzicht krijgt over wat er zich in je lichaam afspeelt.

Daarnaast geldt voor chronische ziekte dat veel mensen baat hebben bij psychosociale zorg, affirmaties en meditatie. Een focus van de geest helpt het oplossen van onderliggende traumatische en, of emotionele gebeurtenissen. welke ik tijdens sessies begeleidt.

 


Naast volwassenen begeleidt ik in de praktijk kinderen individueel, of soms juist samen met een van hun ouders. In een gesprek en door creatieve expressie ontstaan de openingen voor nieuwe inzichten die helpen in het welzijn. Homeopathie is vaak een goede ingang om kinderen verder te helpen bij de emotionele en fysieke processen waar ze mee te maken hebben en/of door heen gaan.

Na een periode van begeleiding is een van mijn jonge cliënten helemaal opgebloeid en poseert hier in zijn huis bij zijn creatieve expositie.

 

Een moeder vertelde over haar dochter, dat ze antwoordde op de vraag ‘wat voel je als je bij Marieke bent geweest?” “Dan voel ik dat mijn hartslag blijer en blijer en groter en groter wordt. Zo ver tot het einde van het heelal, einde wereld…. Zoooo groot wordt mijn hart dan.”

Pieternel

 

Hieronder zie je de creatie van een dappere jonge cliënt, die leert om zichzelf te waarderen en dieper vertrouwen te voelen.


In relaties is het nodig te begrijpen waar je zelf staat, en waar de ander is.

In relatie ontwikkeling begeleidt ik sessies om de persoonlijke afstemming weer te verfrissen en 'te levelen'. Dit brengt openheid en geeft kans tot nieuwe verbinding, waardoor je op een dieper niveau leert om naar elkaar te luisteren, je eigen ruimte- en de ruimte van de ander te respecteren en te accepteren.

Relatie afstemming combineer ik soms met individuele persoonlijke sessies al naar gelang de behoefte en de specifieke situatie.

 

Marieke Krista

 


Prijzen inclusief 21% BTW:
Consult: €90,-
Voor sessies met kinderen kan de prijs per consult enigszins worden aangepast en wanneer nodig is dit ook bespreekbaar voor volwassenen
Consult voor meerdere personen €120,-
Relatie-afstemming: 2 personen, familie/gezin €120,-
Homeopatisch voorschrift:  €7,-
Kristaltinctuur: €21,-
Biofeedback of Neurofeedback: €52,- per sessie
Telefonisch overleg op afspraak €21,-
Telefonisch consult op afspraak €90,-

Consulten worden helaas niet meer vergoed door de ziektekostenverzekeraars.

Ik ben aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT)
en ik ben aangesloten bij de Stichting Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT).

 
Disclaimer: Aan deze website is met de grootst mogelijke zorg gewerkt. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wanneer u (fysieke) klachten heeft, raadpleeg een arts.