Selecteer de taal

Regelmatig geef ik lezingen, meditaties en satsang.

Inmiddels heb ik op veel verschillende podia gestaan, voor kleine en grotere groepen in Spirituele Centra, in hotels, voor bedrijven, voor een gezellig yoga avond rond een kampvuur, maar ook heb ik in India satsangs gegeven op hele grote podia met ruim 2000 enthousiaste luisteraars.

Of je nu op zoek bent naar een inspirerende spirituele lezing of satsang over Zelfontwikkeling, Meditatie, Het Onbekende, een dagje in de Natuur, Stilte, Hoe kom tot rust in het 'Niet-weten', 'Omgaan met onzekerheid', God, de Godin, ik zorg ervoor dat jouw publiek geïnspireerd wordt en een geweldige tijd beleefd. Ruim twintig jaar heb ik ervaring met het werken met groepen en doelgroepen, ik kan gemakkelijk reageren op een groep, maar ook individuele inzichten geven door vragen te stellen en antwoorden te geven. Mijn belangrijkste vraag is altijd: waar vraagt ​​het publiek naar, wat willen ze leren en zijn hun vragen?

Een lezing, satsang, meditatie of workshop kan op maat gemaakt worden van 30 minuten tot ongeveer 1,5 uur, of langer, maar dan verdelen we het in blokken over de dag. Het publiek zal geïnspireerd worden om gefascineerd te luisteren terwijl ik over mijn eigen ervaringen vertel en hen ondertussen meeneem naar de liefde en stilte van hun eigen hart.

Naast Nederland heb ik opgetreden in België, de Verenigde Staten en India en heb gesproken over verschillende onderwerpen:

Voor de Spirituele Yoga, voor Prema Baba Swamiji en Mataji Amma, heb ik lessen en introducties gegeven voor hun retraites en heb ik maandelijkse yoga-meditatie-avonden uitgevoerd.

Voor de heilige Moeder Amma, Mata Amritanananda Mayi Devi, heb ik in India tweemaal een satsang gegeven voor duizenden toegewijden, die ook over de hele wereld live werd gestreamd. Bij de eerste satsang sprak ik over "Universeel Moederschap" en in april 2023 legde ik in een satsang naast Haar uit over de leringen van de Bhagavad Gita in het proces van meditatie en eenwording "De innerlijke en de uiterlijke wereld zijn één".

In Nederland heb ik Spirituele lezingen gegeven in kerken, Spirituele Centra, Opleidingscentra, Scholen, bij kampvuren en in huiskamers, met onderwerpen als: "Oceaan van Licht", "Zeven stappen naar geluk", "Hoe te beginnen met Meditatie" "Het Innerlijke Licht ", "Je frequentie verhogen", "Hoe kun je stress voorkomen?", "Afscheid nemen en loslaten", "Ontwaken", "De heilige sfeer van de berg Mount Shasta", "Relaties", "De ademhaling van Hong en Sau en meditatietechniek", en "Innerlijke afstemming en luisteren naar het geluid van Om"

Heeft u interesse in het organiseren van een lezing, satsang of een programma met meditatie neem dan contact met mij op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Spirituele Lezing