Selecteer de taal

Met enige regelmaat geef ik lezingen, of satsang in kerken, spirituele centra, hotel-restaurants, bibliotheken en wijkcentra, of op aanvraag persoonlijk bij mensen thuis.

Meestal combineer ik een lezing met het voordragen van een aantal gedichten en een korte, of lange, meditatie. Soms is er ruimte om mijn schilderijen te exposeren op dezelfde plaats. Voor een lezing kunnen vele onderwerpen aan de orde komen. Vaak vraagt het voorbereiding en afstemming al naar gelang de locatie en welk onderwerp er aansluit, of wat er op dat moment gewenst is en waar mensen voor open staan om te ontvangen. 

Je kunt denken aan de onderwerpen waar ik eerder lezingen over heb gegeven: 'Zeven stappen naar geluk', 'Innerlijk Licht', 'De innerlijke en uiterlijke wereld zijn één', 'Het verhogen van je frequentie', 'Hoe voorkom je stress?',  'Afscheid nemen en loslaten', 'Ontwaken', 'De heilige berg Mount Shasta', 'Verbinden' en 'Zee van Licht' met gedichten en een voordracht uit mijn boek.

Wanneer je interesse hebt om een lezing te organiseren kun je vrijblijvend contact met me opnemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Spirituele Lezing