Selecteer de taal

Voor bezichtiging kunt u terecht in Bergen in Hotel Joli, of in Restaurant Studlers, ook kunt u op afspraak mijn atelier bezoeken. Heeft u interesse om een schilderij te kopen? Neem dan contact met me op via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Periode 1: 2002 - 2007 realistische olieverfschilderijen

Mijn werk als autonoom en autodidactisch kunstenaar begon in januari 2002 met een droom. We waren net verhuisd en na de geboorte van ons tweede kindje zat ik niet zo lekker in mijn vel. Ik smachtte ernaar om meer naar mijn hart te luisteren en op een dag besloot ik om mijn reguliere werk bij een logistiek adviesbureau op te zeggen en mijn gevoel te volgen... Eén van de eerste nachten, net nadat ik was gestopt, kreeg ik een heldere droom. Ik droomde dat ik schilderde en in de droom werd ik opnieuw geboren. Ik werd wakker en dacht: schilderen!

 

 

Schilderen was de ruimtelijke stap die ik zette om mijn leven nieuwe vorm te geven... en het veranderde mijn leven. Een nieuwe deur opende zich. In de woonkamer, tussen de spelende kinderen, begon ik met olieverf op linnen te schilderen. Vaak trok ik de natuur in, samen met de kinderen, of alleen en in de natuur vond ik de rust, stilte en inspiratie waar ik naar zocht.

 

 

Niels, mijn partner, hielp me met het opspannen van het linnen, zodat ik de gewenste maat voor de schilderijen kon maken en er kwam een klein atelier in onze berging. In dit atelier en buiten in de natuur, heb ik de meeste olieverfschilderijen van deze periode gemaakt. 

 

Copyright voor mijn schilderijen is wereldwijd geregistreerd bij U.S. Copyright Office